Magmas
Praktijk voor magnetische massage
chakratherapie en Feng Shui
Dit is de reden waarom ik het bedrijf Mag-Mas noem. Magnetische massage en Mas betekent ‘meer’ in het Spaans. Dit houdt in dat het meer is dan een standaard massage die u al heeft ervaren.

Magnetische massage is minder bekend dan: ayuverdische of acupressuur massage. Het is een voortvloeiende beweging zonder druk uit te oefenen, maar het voelt wel aan alsof er een druk wordt uitgeoefend.

Zoals iedereen weet, met een magneet en een stuk ijzer, gaat het ijzer meteen tegen de magneet plakken.
Tenminste als het de positieve kant is.
Is het de negatieve kant dan stoot het ijzer juist af.
Dat gebeurt ook met mijn handen. Het moment dat ik het knelpunt aanraak, ervaart u alsof ik heel hard druk.

Wat er in feite gebeurt is, dat de pijn (meestal is het chronisch en zit dan diep) naar de oppervlakte komt om in aanraking te kunnen komen met mijn hand.
Ik neem dan de negatieve energie (pijn of knelpunt) af en later na de behandeling geef ik positieve energie af zodat u uiteindelijk meer energie heeft en toch ’s nachts goed kunt slapen.

Blijven de problemen terug komen, het kan zijn dat u uw huis verkeerd indeelt, dat is wat de chinezen Feng Shui noemen.
Onder de aarde lopen water bronnen en als u daarop het bed neerlegt, komt (weleens) voor dat u dan last van hoofdpijn heeft.

Oorzaak van de hoofdpijn hoeft niet te betekenen dat de oorzaak ook aan het hoofd is. Het kan ook zijn dat de cakera (Chakra in het Indiaas) dicht is.

Wat de mensen ook vaak vergeten is om te luisteren naar de eigen ziel. Wat uiteindelijk leidt naar allerlei ziektes en het ergste geval, de depressie.

Zoals u kunt lezen, magnetisch massage is zoveel meer dan alleen masseren.

Het is een mix van: er achterkomen waar de blokkades zitten, wat is de oorzaak van de pijn, de cakera’s openmaken (daardoor verandert uw aura’s mee) en een spiegel voorhouden voor u (dit is wat we noemen “hartzeer”).
Door onze jachtige tijd, vergeten de mensen vaak om tijd voor zichzelf te nemen. Met het lezen van uw hand, kan ik meestal achterkomen waarom u niet lekker in uw vel zit en waar de blokkades zitten.
© Mag Mas - Angele Heijnneman
Magnetische massage - Mag Mas